کاربر

دلمه بادمجان

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. بادمجان دلمه کوچک 4 عدد
  2. جوانه گندم 250 گرم
  3. مغز بادام پوست کنده 75 گرم
  4. جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  5. سیر خام متوسط 1 حبه
  6. زرشک پلویی 2 قاشق غذاخوری
  7. نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
  8. روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
  9. نمک دریا به مقدار دلخواه
  10. آب لیموترش تازه به مقدار دلخواه
  11. زردچوبه نصف قاشق چایخوری
  12. فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
  13. فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا، سر سبز بادمجان ها را جدا نمایید، به صورت مخروطی برش دهید و محتوای آن را خارج کنید.
  • جوانه گندم و مغز بادام پوست کنده را چرخ کنید، سپس سیر را ریز رنده کنید و به جوانه اضافه نمایید.
  • بقیه مواد را به آن بیافزایید و خوب ورز دهید تا یکنواخت شود.
  • اکنون، با مقداری از مواد درون بادمجان ها را پر کنید، سپس در آن ها را گذاشته و آن ها را در ظرف مناسبی قرار دهید و در یخچال قرار دهید تا طعم دار شوند.
  • این غذای خام را می توانید با انواع سالاد و یا ترشی جات مورد استفاده قرار دهید.

نکته:

  • یکی از رمزهای استفاده از غذاهای خام گیاهی، این است که آن را تازه به تازه مصرف کنیم، چرا که اگر بیات شود طعم و مزه آن تغییر می یابد و خواص و طعم اولیه خود را نخواهد داشت، پس سعی کنیم به مقدار مصرف هر وعده تهیه و استفاده کنیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.