مواد لازم:
- بادمجان دلمه کوچک 4 عدد
- جوانه گندم 250 گرم
- مغز بادام پوست کنده 75 گرم
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- سیر خام متوسط 1 حبه
- زرشک پلویی 2 قاشق غذاخوری
- نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
- روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
- نمک دریا به مقدار دلخواه
- آب لیموترش تازه به مقدار دلخواه
- زردچوبه نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، سر سبز بادمجان ها را جدا نمایید، به صورت مخروطی برش دهید و محتوای آن را خارج کنید.
- جوانه گندم و مغز بادام پوست کنده را چرخ کنید، سپس سیر را ریز رنده کنید و به جوانه اضافه نمایید.
- بقیه مواد را به آن بیافزایید و خوب ورز دهید تا یکنواخت شود.
- اکنون، با مقداری از مواد درون بادمجان ها را پر کنید، سپس در آن ها را گذاشته و آن ها را در ظرف مناسبی قرار دهید و در یخچال قرار دهید تا طعم دار شوند.
- این غذای خام را می توانید با انواع سالاد و یا ترشی جات مورد استفاده قرار دهید.
نکته:
- یکی از رمزهای استفاده از غذاهای خام گیاهی، این است که آن را تازه به تازه مصرف کنیم، چرا که اگر بیات شود طعم و مزه آن تغییر می یابد و خواص و طعم اولیه خود را نخواهد داشت، پس سعی کنیم به مقدار مصرف هر وعده تهیه و استفاده کنیم.