مواد لازم:
- فلفل دلمه 4 عدد
- جوانه گندم 250 گرم
- مغز بادام پوست کنده 75 گرم
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- سیر خام متوسط 1 حبه
- زرشک پلویی 2 قاشق غذاخوری
- نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
- روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
- نمک دریا به مقدار دلخواه
- آب لیموترش تازه به مقدار دلخواه
- زردچوبه نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، سر فلفل ها را به صورت مخروطی برش دهید و محتویات آن ها را خارج کنید.
- جوانه گندم و مغز بادام پوست کنده را چرخ کنید، سپس سیر را ریز رنده کنید و به جوانه اضافه نمایید.
- بقیه مواد را به آن بیافزایید و خوب ورز دهید تا یکنواخت شود.
- اکنون، مقداری از مواد را برداشته و درون فلفل ها را پر کنید، سپس در فلفل ها را بگذارید و آن ها را در ظرف مناسبی بچینید و در یخچال قرار دهید تا طعم دار شوند. این غذای خام را با انواع سالاد و یا ترشی جات مورد استفاده قرار دهید و لذت ببرید.
- برای آماده کردن این نوع دلمه، می توانید از انواع فلفل های رنگی استفاده نمایید و از خوردن آن ها لذت ببرید.
نکته:
- یکی از رمزهای استفاده از غذاهای خام گیاهی، این است که آن را تازه به تازه مصرف کنیم، چرا که اگر بیات شود طعم و مزه آن تغییر می یابد و خواص و طعم اولیه خود را نخواهد داشت، پس سعی کنیم به مقدار مصرف هر وعده تهیه و استفاده کنیم.
- برای تشخیص جنسیت فلفل دلمه ای، آن ها را وارونه کنید، فلفل دلمه هایی که چهار تا برجستگی زیرشون دارند، ماده و اونایی که سه تا برجستگی زیرشون دارند نر هستند. فلفل های ماده پر از دانه، اما شیرین و برای مصرف خوراکی به صورت خام مناسب هستند و فلفل های نر برای آشپزی مناسب هستند. فلفل های ماده پس از پخته شدن کمی تلخ می شوند.