کاربر

دسر هل و گلاب

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. نشاسته گندم 4 قاشق غذاخوری پر
  2. آب 2 لیوان
  3. گلاب نصف استکان
  4. عرق هل 3 قاشق غذاخوری
  5. عسل طبیعی 2 قاشق غذاخوری
  6. ژل کتیرا نصف لیوان

طرز تهیه:

  • ابتدا، آب و نشاسته و ژل کتیرا را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا محلول یکنواختی به دست آید.
  • سپس، عسل و گلاب و عرق هل را به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکنواخت شود.
  • اکنون، این مواد را در پیاله های کوچک و یا ظرف های بستنی خوری بریزید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود. می توانید آن را به عنوان عصرانه و یا بعد از غذای خام میل کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.