کاربر

دسر لوز نارگیل

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. پودر نارگیل 500 گرم
  2. عسل طبیعی 250 گرم
  3. پودر پسته 2 قاشق غذاخوری
  4. گلاب نصف استکان

طرز تهیه:

  • ابتدا، پودر نارگیل را در ظرف مناسبی بریزید و سپس بقیه مواد را به آن بیافزایید و خوب به هم بزنید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید.
  • مواد پهن شده ار در ظرفی پهن کنید و روی آن را با پودر پسته تزیین و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
  • سپس، آن را از یخچال خارج نمایید و به شکل لوزی برش دهید، حال می توانید آن را در ظرفی زیبا و به روشی خوب بچینید و از خود و دیگران پذیرایی کنید.
  • در صورت زیاد بودن عسل، مقداری پودر نارگیل اضافه شود و یا اگر خمیر بیش از حد سفت شد، مقداری عسل اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.