کاربر

دسر لوز فندق با نارگیل

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. فندق خام پوست 250 گرم
  2. پودر نارگیل 100 گرم
  3. عسل طبیعی 100 گرم
  4. گلاب خالص 3 قاشق سوپخوری
  5. پودر پسته 2 قاشق غذاخوری
  6. پودر هل سبز 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا فندق ها را با پنجره ریز چرخ کنید و با پودر نارگیل خوب مخلوط نمایید.
  • بعد پودر هل و گلاب را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • سپس، با عسل مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید و با یک قاشق تمیز آن را پهن کنید تا مسطح شود.
  • در آخر، پودر پسته را روی دسر بریزید و روی آن را سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
  • این دسر، بسیار خوش عطر و طعم است و انرژی لازم را به شخص می دهد و موجب نشاط می شود.
error: محتوا محافظت شده می باشد.