مواد لازم:
- زعفران 1 گرم
- بادام هندی خام 75 گرم
- مغز بادام خام 75 گرم
- مغز فندق خام 75 گرم
- مغز گردو 75 گرم
- مغز پسته خام 75 گرم
- پودر نارگیل 100 گرم
- کنجد پوست کنده 50 گرم
- مغز چلغوز خام 25 گرم
- عسل طبیعی 150 گرم
- ارده سفید نصف لیوان
- گلاب خالص 4 قاشق غذاخوری
- پودر هل سبز 1 قاشق مرباخوری
- پودر پسته 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، یک گرم زعفران را در مقداری گلاب خیس کنید.
- سپس، همه مواد را با ارده و با پنجره ریز چرخ گوشت چرخ کنید و با گلاب زعفرانی، پودر نارگیل، پودر هل سبز و عسل خوب مخلوط نمایید تا خمیر یکنواختی به دست آید.
- مواد را در ظرف مناسبی بریزید و با یک قاشق تمیز آن را پهن کنید.
- مواد پهن شده را با پودر پسته تزیین کنید و روی آن سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.