مواد لازم:
- خیار سبز قلمی متوسط به قطر 4 سانتی متر 3 تا 4 عدد
- پودر مغز بادام پوست کنده 150 گرم
- پودر نارگیل 100 گرم
- پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری سر صاف
- پودر هل سبز 1 قاشق چایخوری
- عسل طبیعی به مقدار لازم
- گلاب 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، زردآلوها را خوب بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن ها کشیده شود.
- سپس، با چاقو خطی که روی میوه است را به آرامی برش دهید و هسته آن را خارج کنید.
- پوست مغز هسته را جدا کنید و مغز را بکوبید و به موادی که می خواهید با آن داخل زردآلو را پر کنید، بیافزایید.
- همه مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید تا مواد یکنواختی به دست آید.
- اکنون، می توانید با این مواد داخل زردآلوها را پر کنید و دو لبه آن را به هم بچسبانید.
- زردآلوهای پر شده را در ظرف مناسبی قرار دهید و در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.