مواد لازم:
- پودر مغز بادام پوست کنده 3 قاشق غذاخوری
- پودر نارگیل 200 گرم
- خلال مغز بادام 25 عدد
- عرق هل 1 قاشق غذاخوری
- عسل طبیعی به مقدار لازم
- گلاب 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- پودر نارگیل و پودر بادام را خوب مخلوط کنید و 1 قاشق غذاخوری عسل را به آن اضافه کنید.
- گلاب و عرق هل را نیز به آن بیافزایید و خوب هم بزنید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید.
- حال، اگر عسل کم بود، دوباره عسل را کم کم به آن بیافزایید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید.
- سپس، مقداری از خمیر را بردارید و به شکل توت در آورید و یک عدد خلال بادام را به انتهای توتی که درست کردید فرو برید و در ظرف مناسبی بچینید و در یخچال قرار دهید.