مواد لازم:
- خیار سبز قلمی متوسط 3 کیلوگرم
- سیر 1 بوته متوسط
- فلفل سبز باریک 25 گرم
- سبزی جات معطر (نعناع، ترخون، مرزه) 100 گرم
- نمک دریا به مقدار دلخواه
- آب خنک به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا، خیارها را خوب بشویید و در صافی قرار دهید.
- بعد، سبزیجات را پاک کرده و بشویید و در صافی قرار دهید.
- خیارها را در ظرف مناسبی بچینید و لابلای آن سبزیجات و سیر حبه شده و فلفل قرار دهید.
- حال، مقداری آب را با نمک دریا مخلوط و مقداری شوری آن را نسبت به ذائقه خود تنظیم کنید و بعد آن را داخل ظرفی که خیارها قرار دارند بریزید.
- در ظرف را ببندید و به مدت 2 تا 3 هفته در جای مناسبی قرار دهید تا آماده مصرف شود.