کاربر

خورش گوشت چرخ کرده

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 7 الی 8 نفر):

  1. گوشت خورشتی گوسفندی 600 گرم
  2. پیاز درشت 1 عدد
  3. سیب زمینی متوسط 5 عدد
  4. مغز لیموعمانی 3 قاشق غذاخوری
  5. روغن 4 تا 5 قاشق غذاخوری
  6. هل، دارچین، زردچوبه، زنجبیل، فلفل و زعفران مجموعاً 2 قاشق مرباخوری
  7. گوجه فرنگی 500 گرم
  8. نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا گوشت را شسته، در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود، سپس آن را چرخ کنید و با خلال پیاز، نمک و ادویه جات به گوشت افزوده، همراه با 2 لیوان آب در ماهی تابه ریخته، روی اجاق بگذارید و درب آن را بگذارید تا بپزد. نیم ساعت مانده به آماده شدن غذا، سیب زمینی ها را نیز شسته، پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کرده، با مغز لیموعمانی و روغن به غذا بیفزایید و صبر کنید تا غذا جا بیفتد، این غذا سریع آماده می شود خوش مزه است.

نکته:

  • برای طبخ غذا و به خصوص خورش ها و هرچه بیشتر خوش مزه تر شدن آنها، بهتر است آنها را با حرارت ملایم بپزیم، با استفاده از غذاهای خوش مزه، سلامتی خود را حفظ و از نعمت های بیکران الهی نیز قدرانی کنید و شکر نعمت های او را به جای آورید.
  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.