کاربر

خورش گل کلم با گوجه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. گل کلم گل شده: ۸ پیمانه
  2. هویج: ۲ عدد متوسط
  3. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  6. لیموترش تازه: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس هویج نگینی شده را به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم. پس از آن گل کلم و ادویه را نیز به مواد قبلی اضافه کرده و کمی حرارت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و همراه نمک فلفل و زنجبیل به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم، که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. موقع صرف غذا می توانیم از آب لیموترش تازه استفاده کنیم.

خواص:

  1. مفید برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان
  2. مفید برای کبد
  3. خونساز
  4. تقویت استخوان ها
  5. مفید برای گوارش
  6. ضد سرطان

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.