کاربر

خورش کرفس با سویا

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. ساقه کرفس خرد شده: ۶ پیمانه
  2. سویا: ۱ پیمانه
  3. نعناع و جعفری خرد شده: ۴ پیمانه
  4. برگ کرفس جوان: به میزان لازم
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  7. پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • سویا را با کمی آب و مقداری زردچوبه، فلفل، نمک و زنجبیل می پزیم تا کاملاً بدون آب شود. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس سویا را به همراه ادویه به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. نعناع، جعفری و برگ کرفس را با کمی روغن تفت می دهیم، از آن ساقه کرفس را افزوده و کمی تفت می دهیم. تمام مواد را با مقداری آب گرم پس مخلوط کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. قبل از صرف غذا پودر لیموعمانی یا آب لیموترش تازه را به خورش اضافه می کنیم.

خواص:

  1. خون ساز
  2. تقویت امور جنسی
  3. مقوی بدن
  4. مفید برای سوداوی مزاج ها
  5. مفید برای فصل زمستان

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.