کاربر

خورش کرفس (4)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. ساقه کرفس: یک پیمانه
  2. جعفری: 3/2 پیمانه
  3. نعناع: نصف پیمانه
  4. لوبیا چیتی: 3/2 پیمانه
  5. قارچ: ۱۵۰ گرم
  6. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  7. روغن کنجد: نصف پیمانه
  8. نمک: به میزان لازم
  9. ليموعمانی زرد: ۱ عدد
  10. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  11. گلپر: 3/1 قاشق چایخوری
  12. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  13. زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • لوبیا که از شب قبل خیسانده اید را بپزید تا آبش کشیده شود.
  • لیموعمانی را سوراخ کرده و ۲۰ دقیقه در آب ولرم قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
  • پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • کرفس خرد شده و سبزیجات ساطوری شده را اضافه کنید.
  • قارچ را افزوده و با مواد تفت دهید، سپس نمک و ادویه جات را بیفزایید.
  • بعد از ۱۰ دقیقه؛ لیموعمانی و مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید ۲ ساعت بپزد.
  • لوبیا پخته، زیره و گلپر را افزوده، بعد از نیم ساعت، شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.