کاربر

خورش کرفس (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، سکنجبین

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. ساقه کرفس خرد شده: ۵ پیمانه
  2. تره، جعفری، شنبلیله (اسفناج یا برگ چغندر) خرد شده: ۵۰۰ گرم
  3. لوبیا قرمز یا چیتی: 2/1 پیمانه
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  6. پودر لیموعمانی یا لیموترش تازه: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا را از قبل خیس کرده و مدتی آن را می جوشانیم. سبزی را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم. ساقه کرفس را به سبزی افزوده و مدتی حرارت می دهیم. پیاز را با کمی روغن کنجد، زردچوبه و ادویه تفت داده، سپس سبزی و ساقه کرفس تفت داده شده، لوبیا، نمک، فلفل و زنجبیل را به همراه مقداری آب گرم به آن افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. موقع صرف غذا از پودر لیموعمانی یا آب لیمو ترش تازه استفاده می کنیم.

خواص:

  1. خون ساز
  2. تقویت عمومی بدن
  3. ضد کلسترول
  4. تقویت امور جنسی

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.