مواد لازم:
- بادمجان: ۲۵۰ گرم
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
- لپه: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
- سیر کوچک: ۱ حبه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- لیمو عمانی زرد: نصف قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- کدو خورشتی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
طرز تهیه:
- لپه که از شب قبل خیسانده اید را با مقداری آب بپزید تا آبش کشیده شود.
- بادمجان ها را طولی برش دهید و داخل آب نمک به مدت ۲۰ دقیقه خوابانده، آبکشی نموده و در مقداری روغن و آب (به نسبت ۲ به ۱)، داخل ظرف در بسته بپزید.
- سیر و پیاز نگین شده را در مقداری روغن با حرارت کم، تفت دهید.
- سویا را بعد از ۱۰ دقیقه خیساندن و آبکشی، به پیاز اضافه کرده و چند دقیقه هم بزنید.
- کدو خورشتی و گوجه نگین شده را افزوده بعد از تفت دادن، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- لپه، بادمجان و لیموعمانی را با مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم کاملاً جا بیفتد.