کاربر

خورش کدو و بادمجان (5)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. بادمجان: ۲۵۰ گرم
  2. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
  3. لپه: ۳ قاشق غذاخوری
  4. روغن کنجد: نصف پیمانه
  5. سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
  6. سیر کوچک: ۱ حبه
  7. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  8. نمک: به میزان لازم
  9. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  10. لیمو عمانی زرد: نصف قاشق چایخوری
  11. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  12. کدو خورشتی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)

طرز تهیه:

  • لپه که از شب قبل خیسانده اید را با مقداری آب بپزید تا آبش کشیده شود.
  • بادمجان ها را طولی برش دهید و داخل آب نمک به مدت ۲۰ دقیقه خوابانده، آبکشی نموده و در مقداری روغن و آب (به نسبت ۲ به ۱)، داخل ظرف در بسته بپزید.
  • سیر و پیاز نگین شده را در مقداری روغن با حرارت کم، تفت دهید.
  • سویا را بعد از ۱۰ دقیقه خیساندن و آبکشی، به پیاز اضافه کرده و چند دقیقه هم بزنید.
  • کدو خورشتی و گوجه نگین شده را افزوده بعد از تفت دادن، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
  • لپه، بادمجان و لیموعمانی را با مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم کاملاً جا بیفتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.