کاربر

خورش کدو بامیه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سردی

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کدو خورشتی: ۵ عدد
  2. بامیه: ۱۰ عدد
  3. سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
  4. فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
  5. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  6. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  8. لیموترش تازه: به میزان لازم
  9. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • قسمت انتهایی بامیه را جدا کرده، سپس آن را مدتی در آب نمک خیس کرده و آبکش می کنیم. سیب زمینی و فلفل دلمه ای را نگینی و کدو خورشتی را ۲ سانتی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس سیب زمینی را افزوده و مدتی تفت      می دهیم. پس از مدتی کدو خورشتی، بامیه و ادویه را به مواد قبلی اضافه کرده و کمی حرارت می دهیم. در آخر فلفل دلمه ای را افزوده و تفت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. قبل از صرف غذا مقداری آب لیموترش تازه به خورش اضافه می کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای چربی خون و کبد
  3. ضد سرطان

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.