کاربر

خورش کدو با آلوچه برقانی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کدو: ۱۰ عدد متوسط
  2. آلوچه برقانی: ۸ عدد
  3. هویج: ۱ عدد بزرگ
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  5. زردچوبه، دارچین، پودر هل: به میزان لازم
  6. شکر قهوه ای: به میزان لازم
  7. زعفران آب شده: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • کدوها را به صورت حلقه های ۲ سانتی و هویج را نگینی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس هویج را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. کدوها را به همراه دارچین و پودر هل به مواد قبلی افزوده و مدتی تفت می دهیم. آلوچه برقانی را با مقداری آب و شکر قهوه ای می پزیم و به همراه زعفران به کل مواد اضافه می کنیم. در صورت نیاز به آب مقداری آب گرم به خورش افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. خونساز
  3. مفید برای صفراوی مزاج ها
  4. مفید برای فصل تابستان
  5. تقویت بینایی

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.