مواد لازم:
- هویچ بزرگ: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- به: ۲۰۰ گرم
- سویا ریز: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- آلوبخارا: ۳۰ گرم
- روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- دارچین: 3/2 قاشق چایخوری
- توت خشک ساییده: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- پیاز نگین شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی کرده اید را به پیاز اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- به و هویج نگین شده را افزوده و درب ظرف را ببندید تا مواد ۱۰ دقیقه تفت بخورد.
- گوجه رنده شده و آلو را اضافه کرده و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد رود.
- ۲ لیوان آب جوش ریخته و با حرارت ملایم اجازه دهید تا غذا کاملاً پخته و جا بیفتد.
- در پایان، توت خشک و دارچین را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.