کاربر

خورش هویج و به

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. هویچ بزرگ: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  2. به: ۲۰۰ گرم
  3. سویا ریز: نصف پیمانه
  4. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  5. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  6. آلوبخارا: ۳۰ گرم
  7. روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
  8. نمک: به میزان لازم
  9. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  11. دارچین: 3/2 قاشق چایخوری
  12. توت خشک ساییده: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

  • پیاز نگین شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی کرده اید را به پیاز اضافه کنید.
  • بعد از چند دقیقه، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
  • به و هویج نگین شده را افزوده و درب ظرف را ببندید تا مواد ۱۰ دقیقه تفت بخورد.
  • گوجه رنده شده و آلو را اضافه کرده و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد رود.
  • ۲ لیوان آب جوش ریخته و با حرارت ملایم اجازه دهید تا غذا کاملاً پخته و جا بیفتد.
  • در پایان، توت خشک و دارچین را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.