کاربر

خورش لپه با قارچ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. لیه: 2/1 یک پیمانه
  2. قارچ: ۸ عدد
  3. سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
  4. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی، دارچین: به میزان لازم
  7. پودر لیمو عمانی: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لپه را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس سیب زمینی را به صورت خلال های ۲ سانتی خرد کرده و به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. قارچ را خرد کرده و به همراه ادویه و دارچین به مواد قبلی اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. گوجه فرنگی را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به خورش اضافه کرده و اجازه می دهیم که آب گوجه قوام پیدا کند. در انتها لپه و پودر لیموعمانی را به غذا اضافه می کنیم.

خواص:

  1. تقویت عمومی بدن
  2. تقویت امور جنسی
  3. مفید برای کبد
  4. ضد کلسترول و چربی خون

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.