مواد لازم:
- لوبیا سبز: یک پیمانه
- سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
- دال عدس: نصف پیمانه
- گشنیز تازه: ۲۰ گرم
- سیر: ۱ حبه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- آب گوجه فرنگی: 3/2 پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- برگ بو: 1 برگ
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز نگین شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- لوبیا سبز خرد شده را افزوده و خوب با پیاز هم بزنید.
- بعد از چند دقیقه؛ سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی کرده و به مواد بیفزایید.
- آب گوجه، نمک و سایر ادویه جات را ریخته و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
- دال عدس و گشنیز ساطوری شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
- بعد از چند دقیقه؛ ۳ لیوان آب جوش، سیر رنده شده و برگ بو را افزوده و اجازه دهید تا خورش، پخته و کاملاً جا بیفتد.