مواد لازم:
- لپه: 3/2 پیمانه
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- هویج: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- قارچ: ۱۵۰ گرم
- سیر کوچک: ۱ حبه
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
- گردو خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
- فلفل دلمه ای رنگی: نصف 1 عدد
- فلفل سبز: 1 عدد
- روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/2 قاشق چایخوری
- لیمو عمانی زرد: ۱ قاشق چایخوری
- زنجبیل تازه: 3/1 قاشق مرباخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- سیر و پیاز نگین شده را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- هویج و قارچ خرد شده را افزوده و چند دقیقه هم بزنید.
- سیب زمینی نگین شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
- فلفل سبز و فلفل دلمه ای رنگی خرد شده را با زنجبیل بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه، گردو، رب گوجه، نمک، فلفل و زردچوبه را ریخته و تفت دهید.
- گوجه نگین شده را با ۲ لیوان آب جوش اضافه کنید.
- بعد پخته شدن مواد، لپه که از قبل پخته اید و آب آن کشیده شده است را با زیره، دارچین، زعفران و لیمو عمانی افزوده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیفتد.