کاربر

خورش قیمه قارچ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. لپه: 3/2 پیمانه
  2. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
  3. هویج: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  4. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  5. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. قارچ: ۱۵۰ گرم
  7. سیر کوچک: ۱ حبه
  8. رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
  9. گردو خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
  10. نمک: به میزان لازم
  11. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  12. زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  13. دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
  14. فلفل دلمه ای رنگی: نصف 1 عدد
  15. فلفل سبز: 1 عدد
  16. روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
  17. فلفل قرمز: 3/2 قاشق چایخوری
  18. لیمو عمانی زرد: ۱ قاشق چایخوری
  19. زنجبیل تازه: 3/1 قاشق مرباخوری
  20. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • سیر و پیاز نگین شده را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • هویج و قارچ خرد شده را افزوده و چند دقیقه هم بزنید.
  • سیب زمینی نگین شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
  • فلفل سبز و فلفل دلمه ای رنگی خرد شده را با زنجبیل بیفزایید.
  • بعد از چند دقیقه، گردو، رب گوجه، نمک، فلفل و زردچوبه را ریخته و تفت دهید.
  • گوجه نگین شده را با ۲ لیوان آب جوش اضافه کنید.
  • بعد پخته شدن مواد، لپه که از قبل پخته اید و آب آن کشیده شده است را با زیره، دارچین، زعفران و لیمو عمانی افزوده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیفتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.