مواد لازم:
- بادمجان: ۲ عدد (۳۰۰ گرم)
- لپه: نصف پیمانه
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- فلفل دلمه ای رنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق غذاخوری
- گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن ذرت: نصف پیمانه
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زنجبيل: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- دارچین : 3/1 قاشق چایخوری
- آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- قارچ خرد شده را داخل ظرف دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب انداخته، سپس فلفل و آب نارنج را افزوده و مرتب هم بزنید تا قارچ مزه دار گردد.
- بادمجان را حلقه حلقه کرده، داخل آب نمک قرار داده و بعد از ۲۰ دقیقه، آبکشی نموده و آن را با دستمال نخی تمیز خشک کنید.
- لپه خیس خورده را بپزید تا آبش کشیده شود.
- پیاز نگین شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- بعد از چند دقیقه، بادمجان را بیفزایید.
- رب گوجه، سیر، نمک و سایر ادویه جات را افزوده و چند دقیقه تفت دهید.
- قارچ، فلفل دلمه ای، گوجه و گشنیز خرد شده را با مقداری آب جوش اضافه کنید.
- اجازه دهید غذا با شعله ملایم، پخته شده و کاملاً جا بیفتد.
- نکته: این خورش باید غلیظ باشد.