کاربر

خورش قیمه بادمجان (3)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. بادمجان: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
  2. لپه: نصف پیمانه
  3. لوبیا سبز: یک پیمانه
  4. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
  5. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
  7. سیر کوچک: ۱ حبه
  8. روغن زیتون یا کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
  9. نمک: به میزان لازم
  10. گوجه خشک ساییده: ۱ قاشق چایخوری
  11. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  12. لیمو عمانی زرد: ۱ قاشق چایخوری
  13. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • لپه که از شب قبل خیسانده اید را بپزید تا آبش تبخیر گردد.
  • بادمجان را روی آتش یا در فر کباب کرده و گوشت آن را جدا کنید.
  • پیاز را در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  • لوبیا سبز خرد شده را افزوده و چند دقیقه هم بزنید.
  • سیر، پودر گوجه، گوجه خرد شده، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
  • بعد از چند دقیقه، فلفل دلمه ای و مقداری آب جوش ریخته و صبر کنید تا مواد پخته شود.
  • در پایان؛ لپه، بادمجان و لیموعمانی را ریخته و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.