مواد لازم:
- بادمجان: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
- لپه: نصف پیمانه
- لوبیا سبز: یک پیمانه
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- سیر کوچک: ۱ حبه
- روغن زیتون یا کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- گوجه خشک ساییده: ۱ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- لیمو عمانی زرد: ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لپه که از شب قبل خیسانده اید را بپزید تا آبش تبخیر گردد.
- بادمجان را روی آتش یا در فر کباب کرده و گوشت آن را جدا کنید.
- پیاز را در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- لوبیا سبز خرد شده را افزوده و چند دقیقه هم بزنید.
- سیر، پودر گوجه، گوجه خرد شده، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه، فلفل دلمه ای و مقداری آب جوش ریخته و صبر کنید تا مواد پخته شود.
- در پایان؛ لپه، بادمجان و لیموعمانی را ریخته و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.