کاربر

خورش قیمه بادمجان (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. . لپه: 2/1 یک پیمانه
  2. بادمجان: ۲ عدد متوسط
  3. قارچ: ۸ عدد
  4. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  7. پودر لیموعمانی یا آب لیموترش تازه: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لپه را از قبل خیس کرده و آن را با مقداری آب و زردچوبه کاملاً می پزیم. بادمجان ها را پوست گرفته، لایه لایه کرده و در کمی آب نمک مدتی خیس می کنیم و بعد از چند دقیقه آبکش می کنیم، سپس آنها را با روغن کم سرخ می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده و سپس قارچ را در اندازه های ۲ تا ۳ سانتی خرد کرده و به همراه ادویه به آن افزوده و چند دقیقه تفت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک و فلفل به مواد قبلی افزوده و مدتی می پزیم. زمانی که گوجه پخته شد لپه و در انتها بادمجان را اضافه کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. موقع صرف غذا از پودر لیمو عمانی یا آب لیموترش تازه استفاده می کنیم.

خواص:

  1. تقویت عمومی بدن
  2. تقویت امور جنسی
  3. مفید برای کبد
  4. ضد کلسترول و چربی خون

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.