کاربر

خورش قیمه آلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
  2. آلوبخارا: ۳ عدد
  3. لپه: نصف پیمانه
  4. سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
  5. سیر کوچک: ۱ حبه
  6. چغندر رنده شده: نصف پیمانه
  7. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  8. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  9. هویج: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  10. روغن کنجد: نصف پیمانه
  11. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  12. دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
  13. لیموعمانی: ۱ قاشق چایخوری
  14. نمک: به میزان لازم
  15. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • سیب زمینی خلال شده را با آب و روغن (به نسبت ۱ به ۲) داخل ظرف دربسته، بپزید.
  • لپه که از یک ساعت قبل خیسانده اید را بپزید تا آبش کشیده شود.
  • آلوها را پخته و هسته آن را جدا کنید.
  • در ظرفی جداگانه پیاز نگین شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و چند دقیقه با پیاز تفت دهید.
  • هویچ و چغندر رنده شده، نمک و ادویه جات را افزوده و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
  • گوجه و سیر میکس شده را با مقداری آب جوش بیفزایید و اجازه دهید یک ساعت بپزد.
  • لپه، آلو، سیب زمینی و لیموعمانی را افزوده و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا غذا کاملاً جا بیفتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.