مواد لازم:
- سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
- آلوبخارا: ۳ عدد
- لپه: نصف پیمانه
- سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- چغندر رنده شده: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- هویج: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
- لیموعمانی: ۱ قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- سیب زمینی خلال شده را با آب و روغن (به نسبت ۱ به ۲) داخل ظرف دربسته، بپزید.
- لپه که از یک ساعت قبل خیسانده اید را بپزید تا آبش کشیده شود.
- آلوها را پخته و هسته آن را جدا کنید.
- در ظرفی جداگانه پیاز نگین شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و چند دقیقه با پیاز تفت دهید.
- هویچ و چغندر رنده شده، نمک و ادویه جات را افزوده و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
- گوجه و سیر میکس شده را با مقداری آب جوش بیفزایید و اجازه دهید یک ساعت بپزد.
- لپه، آلو، سیب زمینی و لیموعمانی را افزوده و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا غذا کاملاً جا بیفتد.