کاربر

خورش قیمه (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. لپه 150 گرم
  2. قارچ 250 گرم خرد شده
  3. گوجه فرنگی 3 عدد
  4. پیاز متوسط 1 عدد
  5. سیر درشت 1 حبه
  6. سیب زمینی متوسط 2 عدد
  7. مغز لیموعمانی 3 قاشق غذاخوری
  8. روغن زیتون 4 تا 5 قاشق غذاخوری
  9. زعفران و نمک و فلفل به مقدار لازم
  10. زیره سیاه، دارچین، هل و زنجبیل از هر کدام نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • لپه را که از شب قبل خیس کرده ایم، پس از شستن، در صافی می ریزیم تا آب آن گرفته شود، سپس آن را در یک ظرف مناسب می ریزیم گوجه فرنگی ها را با نصف لیوان آب و سیر در مخلوط کن کاملاً مخلوط می کنیم و آن را به همراه قارچ خرد شده و پیاز خلال شده به لپه اضافه کرده روی حرارت می گذاریم تا بجوشد، سپس حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم تا بپزد. در حین پختن، نمک، فلفل، روغن و سایر ادویه جات را به آن افزوده، در انتها، مغز لیموعمانی و زعفران را به خورش اضافه کرده، صبر می کنیم تا غذا خوب جا افتاده و آماده شود در یک ظرف جداگانه، سیب زمینی را خلال نازک کرده با کمی آب و روغن می پزیم تا آب آن کاملاً کشیده شده و به روغن بیفتد و بپزد زمانی که خورش را در ظرف کشیدیم سیب زمینی ها را روی آن می ریزیم.

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.