کاربر

خورش قورمه سبزی با لوبیا عروس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، سکنجبین

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. تره، جعفری، شنبلیله (اسفناج یا برگ چغندر) خرد شده: ۷۵۰ گرم
  2. لوبیا عروس: 4/3 پیمانه
  3. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  4. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  5. شنبلیله خشک: به میزان لازم
  6. پودر لیمو عمانی: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا را خیس کرده، سپس آن را می پزیم. سبزی را با مقداری روغن کنجد تفت داده و مقداری شنبلیله خشک به آن افزوده و مجدداً تفت می دهیم. پیاز را با کمی روغن کنجد و زردچوبه تفت می دهیم، سپس سبزی تفت داده شده، لوبیا، نمک، فلفل، زنجبیل و ادویه را به آن افزوده و با مقدار آب مناسب با حرارت ملایم می پزیم تا غذا آماده شود. چند دقیقه قبل از صرف خورش مقداری پودر لیمو به آن اضافه می کنیم.

خواص:

  1. خون ساز
  2. تقویت عمومی بدن
  3. ضد کلسترول
  4. تقویت امور جنسی

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.