کاربر

خورش قورمه سبزی با قارچ (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. قارچ: ۲۰۰ گرم
  2. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  3. سبزی خورشتی: یک و نیم پیمانه
  4. لیمو عمانی زرد: ۱ قاشق چایخوری
  5. نمک: به میزان لازم
  6. لوبیا قرمز: 3/2 پیمانه
  7. آرد گندم جوانه زده: ۱ قاشق غذاخوری
  8. شنبلیله خشک: ۱ قاشق چایخوری
  9. روغن کنجد: نصف پیمانه
  10. فلفل سیاه: 3/2 قاشق چایخوری
  11. آبغوره: ۱ قاشق غذاخوری
  12. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • قارچ خرد شده و شنبلیله خشک را بیفزایید و چند دقیقه با پیاز هم بزنید.
  • سبزی، نمک و ادویه جات را افزوده، درب ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه ببندید (با شعله کم)
  • لوبیا که از شب قبل خیسانده اید را با چند لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید.
  • به نقطه جوش که رسید، شعله را کم کرده و اجازه دهید غذا به مدت ۲ ساعت بپزد.
  • آرد گندم جوانه زده، آبغوره، لیموعمانی را افزوده و بعد از نیم ساعت خورش آماده است.
error: محتوا محافظت شده می باشد.