مواد لازم:
- قارچ: ۲۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سبزی خورشتی: یک و نیم پیمانه
- لیمو عمانی زرد: ۱ قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- لوبیا قرمز: 3/2 پیمانه
- آرد گندم جوانه زده: ۱ قاشق غذاخوری
- شنبلیله خشک: ۱ قاشق چایخوری
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- فلفل سیاه: 3/2 قاشق چایخوری
- آبغوره: ۱ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- قارچ خرد شده و شنبلیله خشک را بیفزایید و چند دقیقه با پیاز هم بزنید.
- سبزی، نمک و ادویه جات را افزوده، درب ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه ببندید (با شعله کم)
- لوبیا که از شب قبل خیسانده اید را با چند لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید.
- به نقطه جوش که رسید، شعله را کم کرده و اجازه دهید غذا به مدت ۲ ساعت بپزد.
- آرد گندم جوانه زده، آبغوره، لیموعمانی را افزوده و بعد از نیم ساعت خورش آماده است.