کاربر

خورش فسنجان با اسفناج

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز گردو آسیاب شده: ۱ پیمانه
  2. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  3. رب انار ملس: ۳ قاشق غذاخوری
  4. نمک: به میزان لازم
  5. اسفناج: نیم کیلو
  6. روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
  7. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  8. شیره انگور: ۲ قاشق غذاخوری
  9. دارچین: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • پیاز خلال شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  • اسفناج ساطوری شده را افزوده و صبر کنید تا آب آن کشیده شود.
  • مغز گردوی چرخ شده را بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید.
  • رب آثار و سایر مواد را با ۱ لیوان آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم جا بیفتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.