کاربر

خورش ریواس با سبزی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. ریواس خرد شده: ۳ پیمانه
  2. سبزی قورمه خرد شده (تره، جعفری، اسفناج، شنبلیله): ۵۰۰ گرم
  3. لوبیا چیتی: 2/1 پیمانه
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  6. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا چیتی را از قبل خیس کرده و چند دقیقه می جوشانیم. سبزی قرمه را خرد کرده و با مقداری روغن کنجد تفت داده و آن را مرتب هم می زنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، پس از آن سبزی تفت داده شده را همراه لوبیا، نمک، فلفل و زنجبیل، ادویه و مقداری آب گرم به بقیه مواد اضافه کرده و با حرارت ملایم می پزیم. چند دقیقه قبل از پخت کامل، ریواس را افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای کبد
  3. تصفیه خون
  4. تقویت عمومی
  5. مفید برای استخوان ها

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.