کاربر

خورش دال عدس با تمرهندی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. دال عدس: 3/2 پیمانه
  2. تمرهندی: ۲ قاشق غذاخوری
  3. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  4. به: ۱۵۰ گرم
  5. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. سیر کوچک: 1 حبه
  7. رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
  8. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  9. روغن کنجد: نصف پیمانه
  10. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  11. نمک: به میزان لازم
  12. زنجبیل: 3/1 قاشق چایخوری
  13. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • تمبر هندی را داخل آب ریخته و هسته آن را جدا کرده و از صافی عبور دهید.
  • پیاز و سیر نگین شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید تا نرم گردد.
  • به نگین شده را اضافه کنید و با مواد هم بزنید.
  • گوجه و رب گوجه را افزوده و بعد از تفت دادن نمک و ادویه جات را بیفزایید.
  • دال عدس را داخل مواد تفت داده و ۲ لیوان آب جوش بریزید تا به مدت یک ساعت بپزد.
  • سیب زمینی را در روغن روی حرارت ملایم تفت داده و با تمرهندی به خورش اضافه کنید.
  • نکته: این خورش باید غلیظ باشد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.