کاربر

خورش تره سویا

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. تره: یک پیمانه (۴۰ گرم)
  2. سویا: ۳ قاشق غذاخوری
  3. لوبیا سفید: نصف پیمانه
  4. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۲۰ گرم)
  5. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  6. رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
  7. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  8. زرشک: ۱ قاشق مرباخوری
  9. روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
  10. نمک: به میزان لازم
  11. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  12. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • لوبیا که از شب قبل خیسانده اید را بپزید تا آبش تبخیر گردد.
  • پیاز نگین شده را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی کرده و به پیاز اضافه نمایید.
  • رب گوچه، سیب زمینی نگین شده و تره ساطوری را افزوده و چند دقیقه درون ظرف هم بزنید.
  • گوجه رنده شده، نمک و ادویه جات را بیفزایید و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد رود.
  • لوبیا و مقداری آب جوش اضافه کرده و با حرارت متوسط اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیفتد.
  • در پایان زرشک را افزوده و بعد از ۱۰ دقیقه، شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.