مواد لازم:
- بامیه: ۱۵۰ گرم
- قارچ: ۱۵۰ گرم
- سبب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- فلفل دلمه ای: ۱ قاشق غذاخوری
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمر: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز نگین شده را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید سپس بامیه را بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه، قارچ خرد شده را چند دقیقه داخل مواد تفت دهید.
- فلفل دلمه ای، رب گوجه، نمک و ادویه جات را افزوده و بعد از هم زدن، ۲ لیوان آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید غذا با شعله متوسط بپزد.
- سیب زمینی خلال شده را در روغن و آب (به نسبت ۲ به ۱) داخل ظرف دربسته، مدت ۱۵ دقیقه آب پز کنید و به غذا بیفزایید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.
- نکته: سر و ته بامیه را طوری ببرید که لعاب بامیه هنگام پخت، از آن خارج نشود.