مواد لازم:
- بامیه: ۱۵۰ گرم
- سویا ریز: نصف پیمانه
- لپه: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- رب گوجه خانگی: یک قاشق مرباخوری
- لیمو عمانی زرد: ۱ قاشق چایخوری
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- ادویه کاری: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لپه که از شب قبل خیسانده اید را بپزید تا آبش کاملاً کشیده شود.
- پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نموده اید را اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه؛ رب گوجه، نمک و ادویه جات را ریخته و خوب با مواد هم بزنید.
- گوجه، سیر و مقداری آب را با هم میکس کرده همراه با بامیه و ۲ لیوان آب جوش به مواد بیفزایید و اجازه دهید غذا بپزد.
- بعد از نیم ساعت، لپه را افزوده و صبر کنید خورش جا بیفتد.
- نکته: سر و ته بامیه را طوری ببرید که لعاب بامیه هنگام پخت، از آن خارج نشود.