مواد لازم:
- بامیه: ۱۵۰ گرم
- دال عدس: نصف پیمانه
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- سیر: ۱ حبه
- جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زنجبیل: 3/1 قاشق چایخوری
- تمرهندی: ۱ قاشق غذاخوری
- گوجه خشک ساییده: ۱ قاشق مرباخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سیاه : 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- تمبر هندی را داخل آب جوش ریخته و هسته آن را جدا کرده و از صافی عبور دهید.
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سر و ته بامیه ها را گرفته و چند دقیقه با پیاز هم بزنید.
- سپس دال عدس و ادویه جات را بریزید و تفت دهید.
- گوجه و سیر را با مقداری آب میکس کرده همراه با گوجه خشک و نمک به مواد بیفزایید.
- بعد از پخت کامل؛ جعفری ریز خرد شده و تمرهندی را ریخته و صبر کنید تا غذا کاملاً جا بیفتد
- نکته: سر و ته بامیه را طوری ببرید که لعاب بامیه هنگام پخت، از آن خارج نشود.