کاربر

خورش بامیه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. گوشت خورشتی گوسفندی 500 گرم
  2. قلم گوسفند 1 عدد
  3. بامیه اهوازی 300 گرم
  4. دال عدس 300 گرم
  5. گندم با پوست 200 گرم
  6. پیاز متوسط 1 عدد
  7. هل، دارچین، زنجبیل و زردچوبه، زعفران مجموعاً 2 قاشق مرباخوری
  8. نمک به مقدار لازم
  9. مغز لیموعمانی 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا گوشت را پاک کرده، به صورت قیمه ای خرد کنید، بعد آن را شسته، در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود، گوشت را با چند لیوان آب خنک در یک ظرف مناسب ریخته، روی اجاق بگذارید تا بجوشد، بعد از جوشیدن، کف آن را گرفته، پیاز را خلال کرده، همراه با کمی ادویه و گندم شسته شده، به گوشت بیفزایید و صبر کنید تا به آرامی بپزد، بعد از پختن گوشت و گندم، دال عدس را نیز پاک کرده، بشویید و کنار بگذارید و بامیه ها را شسته، دم آن ها را بگیرید، اکنون دال عدس، بامیه و لیموعمانی را به غذا اضاف کرده، به آرامی هم بزنید تا بپزد، 30 دقیقه بعد، غذا آماده است؛ آن را نوش جان کنید، این غذا بسیار خوش مزه و برای افراد که دچار ناراحتی های گوارشی هستند، بسیار مفید است و نشاط خاصی به انسان می دهد.

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.