مواد لازم:
- بادمجان: ۲ عدد (۴۰۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- فلفل سبز تند: ۱ عدد
- روغن زیتون یا کنجد: نصف پیمانه
- زنجبيل: 3/1 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- گرد غوره: ۱ قاشق مرباخوری
- گوجه خشک سابیده: ۱ قاشق چایخوری
- نمک: ۱ قاشق مرباخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- بادمجان پوست کنده را ۲۰ دقیقه داخل آب نمک قرار داده و با دستمال نخی خشک کنید.
- بادمجان را رنده کرده و در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- در ظرفی جداگانه؛ سیر و پیاز نگین شده را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۲۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و به مواد اضافه کنید.
- بعد از ۵ دقیقه، فلفل سبز، نمک و ادویه جات را افزوده و تفت دهید.
- بادمجان، پودر گوجه و گوجه میکس شده را افزوده و با مقداری آب جوش اجازه دهید تا غذا كاملاً پخته و جا بیفتد.
- در پایان گرد غوره را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
- نکته: در صورت عدم دسترسی به گرد غوره، می توان از یک قاشق غذاخوری غوره بدون هسته یا آبغوره استفاده نمود.