کاربر

خورش آلو و مغز بادام

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. آلو بخارا: ۱۶ عدد
  2. خلال بادام: 2/1 پیمانه
  3. به: ۱ عدد بزرگ
  4. هویج: ۲ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه خورشتی، دارچین: به میزان لازم
  7. شکر قهوه ای یا شیره کشمش: ۵ قاشق غذاخوری
  8. زعفران آب شده: به میزان لازم
  9. آب لیموترش تازه: به میزان لازم
  10. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • آلوها را با مقداری شکر یا شیره کشمش و کمی آب لیموترش تازه می پزیم. خلال ها را از قبل خیس می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس هویج را نگینی خرد کرده و به پیاز افزوده و کمی تفت می دهیم. به را در اندازه های ۲ الی ۳ سانتی خرد کرده و همراه ادویه، دارچین و زنجبیل به بقیه مواد افزوده و کمی تفت می دهیم. در انتها آلوبخارا را به همراه خلال بادام، زعفران آب شده، مقداری آب گرم و کمی نمک به غذا افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. خونساز
  2. ملين
  3. مفید برای تصفیه خون
  4. مفید برای کبد

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.