کاربر

خورش آلو و قیسی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. قارچ: ۲۰۰ گرم
  2. آلوبخارا: 3 عدد
  3. قیسی: ۲ عدد
  4. سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
  5. سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
  6. گوجه: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  7. زرشک: ۱ قاشق غذاخوری
  8. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  9. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  10. نمک: به میزان لازم
  11. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  12. روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
  13. فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیس خورده را آبکشی نموده و به پیاز بیفزایید.
  • بعد از چند دقیقه، قارچ و سیب زمینی را اضافه نمایید. کمی تفت خوردن؛ گوجه خرد شده را همراه با نمک و ادویه جات افزوده و صبر کنید تا آب گوجه کشیده شود.
  • آلو، قیسی و مقداری آب جوش ریخته و اجازه دهید غذا با شعله ملایم، پخته و جا بیفتد.
  • در پایان، زرشک را افزوده و بعد از ۱۰ دقیقه شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.