مواد لازم:
- بادمجان متوسط: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- عدس: نصف پیمانه
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
- سیر: ۱ حبه کوچک
- نمک: به میزان لازم
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- عدس را بپرید تا آب آن کاملاً تمام شود.
- بادمجان را به صورت مکعب های ۲ سانتی متری برش داده و ۲۰ دقیقه در آب و نمک قرار دهید.
- پیاز را در کمی روغن تفت دهید.
- بادمجان را با دستمال تمیز کاملاً خشک کرده و به پیاز بیفزایید تا کمی نرم گردد.
- گوجه خرد شده، نمک و ادویه جات را اضافه کرده و تفت دهید.
- سیب زمینی نگین شده که در ظرفی جداگانه با کمی آب و روغن (به نسبت مساوی) پخته اید را با سیر، عدس پخته و مقداری آب جوش، افزوده و نیم ساعت صبر کنید تا مواد جا بیفتد.
- نکته: در صورت تمایل می توان در انتها تمام موادی که غلیظ شده را با گوشت کوب کوبید.