مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):
- بادمجان رسیده قلمی 5 عدد
- سیب زمینی متوسط 4 عدد
- گوجه فرنگی رسیده متوسط 5 عدد
- پیاز متوسط 1 عدد
- روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- زردچوبه، هل، دارچین و زنجبیل به مقدار لازم
- آب 3 لیوان
- سیر 4 حبه
طرز تهیه:
- بادمجان ها را پوست کنده، از عرض به ضخامت 3 سانتی متر خرد کنید، سپس آنها را به مدت 20 دقیقه در آب نمک قرار دهید، بعد از آب نمک خارج کرده، شسته و در ظرف مناسب بریزید، سپس سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت فندق درشت خرد نمایید و پیاز را نیز خلال کرده، سیرها را از عرض برش داده، در ظرف بریزید و در آخر، پوست گوجه فرنگی ها را کنده، به صورت حلقه ای برش داده، به سایر مواد بیفزایید، بعد آب را افزوده، ظرف را روی اجاق قرار دهید تا بجوشد. سپس شعله اجاق را کم کرده، ادویه جات را اضافه کرده و صبر کنید تا به مرور بپزد. 20 دقیقه مانده به آماده شدن غذا، نمک و روغن را بیفزایید و صبر کنید تا غذا آماده شود و عطر آن فضای آشپزخانه را پرکند، سپس نوش جان کنید.