کاربر

خوراک گل کلم و گشنیز

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سردی

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، گلپر، زیره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. گل کلم گل گل شده: ۴ پیمانه
  2. گشنیز و جعفری خرد شده: ۲ پیمانه
  3. سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
  4. گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • سیب زمینی را نگینی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده سپس سیب زمینی و نمک را به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم. پس از آن گل کلم، سبزیجات خرد شده، فلفل و زنجبیل را به مواد قبلی اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. گوجه فرنگی را به همراه مقداری آب و ادویه میکس کرده و به کل مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. تقویت عمومی
  2. تقویت بینایی

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.