کاربر

خوراک گل کلم و سیب زمینی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. گل کلم گل شده: ۶ پیمانه
  2. سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
  3. فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
  4. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، پودر زیره: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • سیب زمینی و فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم. گوجه ها را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس گل کلم، سیب زمینی، ادویه و پودر زیره را افزوده و کمی تفت می دهیم. در آخر فلفل دلمه ای، گوجه، نمک، فلفل و زنجبیل را اضافه کرده و مدتی تفت می دهیم. مقداری آب گرم به کل مواد اضافه کرده و اجازه        می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. مناسب برای سوداوی مزاج ها
  2. تقویت عمومی بدن
  3. مفید برای روده ها

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.