کاربر

خوراک کلم و سبزیجات

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سردی

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کلم برگ خرد شده: ۵ پیمانه
  2. قارچ: ۱۲ عدد متوسط
  3. سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
  4. جعفری و گشنیز خرد شده: ۲ پیمانه
  5. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  6. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، پودر زیره: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • سیب زمینی را در اندازه های ۱ سانتی و قارچ را در اندازه های ۲ تا ۳ سانتی خرد می کنیم. گوجه را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم. کلم برگ را با روغن کنجد تفت داده، مقداری زردچوبه و ادویه به آن اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت سپس سیب زمینی را افزوده و مدتی حرارت می دهیم. پس از آن قارچ و در نهایت جعفری، گشنیز، گوجه فرنگی، نمک، فلفل، زنجبیل و نیز کمی پودر زیره را به مواد قبلی اضافه کرده و با حرارت ملایم مقداری تفت می دهیم. کلم برگ تفت داده شده و مقداری آب گرم را به کل مواد افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای کبد
  3. مقوی امور جنسی
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. ضد دیابت

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.