مواد لازم:
- کلم بروکلی خرد شده: ۲ پیمانه (۱۵۰ گرم)
- عدس: یک پیمانه
- چغندر نگین شده: نصف پیمانه
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیر: 1 حبه کوچک
- تخم گشنیز سابیده: نصف قاشق چایخوری
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- عدس را بپزید.
- سیر، گوجه و نصف پیمانه آب را با هم میکس کرده و روی حرارت قرار دهید.
- آب مواد که کشیده شد، پیاز، روغن، نمک و سایر ادویه جات را بیفزایید و خوب نفت دهید.
- کلم و چغندر نگین شده را اضافه کرده و درب ظرف را ببندید (چند دقیقه یکبار هم بزنید)
- بعد از نیم ساعت؛ عدس پخته را با مقداری آب جوش افزوده و اجازه دهید خوراک کاملاً جا بیفتد.