کاربر

خوراک کرفس با لوبیا چشم بلبلی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. ساقه کرفس خرد شده: ۴ پیمانه
  2. لوبیا چشم بلبلی: ۲ پیمانه
  3. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  4. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  5. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا را از قبل خیس می کنیم. ساقه کرفس را در اندازه های ۱ تا ۲ سانتی خرد کرده و آن را بخارپز یا آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس ساقه کرفس را افزوده و کمی تفت می دهیم. لوبیا را به همراه نمک، فلفل، زنجبیل و ادویه به بقیه مواد افزوده و مقداری آب گرم به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. خون ساز
  3. مقوی عمومی و امور جنسی

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.