کاربر

خوراک کرفس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. ساقه کرفس خرد شده: ۳ پیمانه
  2. کدو: ۲ عدد متوسط
  3. هویج: ۱ عدد بزرگ
  4. سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
  5. گوجه فرنگی: ۵ عدد
  6. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • کرفس را به برش های ۲ سانتی خرد کرده و آن را بخارپز، یا با کمی آب، آب پز می کنیم. هویج، کدو و گوجه فرنگی را به شکل نگینی و سیب زمینی را به برش های ۱ سانتی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، سپس هویج و ادویه را نیز افزوده و کمی تفت می دهیم. در نهایت کدو، کرفس و سیب زمینی را همراه نمک، فلفل و زنجبیل اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. سپس گوجه فرنگی را به کل مواد اضافه      می کنیم و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. خونساز
  3. مقوی عمومی و امور جنسی

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.