کاربر

خوراک کدو و هویج

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سردی

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کدو: ۶ عدد متوسط
  2. هویج: ۱ عدد متوسط
  3. سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
  4. گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • کدو را به صورت برش های ۲ سانتی و سیب زمینی و هویج را ۱ سانتی خرد می کنیم. گوجه را ریز خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. هویج را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، سپس کدو را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل و ادویه افزوده و مدتی تفت می دهیم. در انتها گوجه فرنگی و سیب زمینی را به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. خونساز
  2. ضد چربی و قند خون
  3. مفید برای کبد
  4. مفید برای تصفیه خون

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.