کاربر

خوراک کدو با صیفی جات (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سردی

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کدو خورشتی: ۴ عدد متوسط
  2. ساقه کرفس خرد شده: ۴ پیمانه
  3. هویج: ۱ عدد متوسط
  4. گل کلم گل شده: ۱ پیمانه
  5. کلم برگ خرد شده: ۱ پیمانه
  6. جعفری خرد شده: 2/1 پیمانه
  7. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  8. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  9. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • کدو، ساقه کرفس و هویج را به شکل حلقه های ریز و کلم برگ را ۲ سانتی خرد می کنیم. کرفس را بخارپز یا با مقداری آب، آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، کلم برگ را افزوده و تفت می دهیم. پس از آن به ترتیب هویج، کدو خورشتی، کرفس، گل کلم و ادویه را نیز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. در انتها جعفری را همراه نمک، فلفل و زنجبیل به بقیه مواد افزوده و حرارت می دهیم. در پایان مقداری آب گرم به کل مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا غذا با حرارت ملایم پخته و آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. خون ساز
  3. ضد قند خون

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.