کاربر

خوراک کدو با صیفی جات (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سردی

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کدو: ۶ عدد متوسط
  2. لوبیا سبز خرد شده: ۱ پیمانه
  3. نخود فرنگی: 2/1 پیمانه
  4. بامیه: ۸ عدد
  5. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  6. پیاز ۱ عدد بزرگ
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • کدوها را در اندازه های ۲ سانتی خرد می کنیم. گوجه ها را پوست گرفته و ریز خرد می کنیم. لوبیا سبز را بخارپز یا آب پز می کنیم. بامیه را مدتی در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس کدوها را افزوده و کمی تفت می دهیم. پس از آن لوبیا سبز، بامیه و ادویه را نیز اضافه کرده و در انتها نخود فرنگی و گوجه را همراه نمک، فلفل و زنجبیل به بقیه مواد افزوده و کمی حرارت می دهیم. سپس مقداری آب گرم به خوراک افزوده و اجازه می دهیم، که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. خونساز
  3. ضد قند خون

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.